Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/loekken-marathon.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Events på dagen – Løkken Marathon

Events på dagen

Home  /  Events på dagen

Løkken Marathon byder på en hyggelig dag i Løkken

 

DJ er med til at sikre god stemning
djDet drejer sig om en ung mand, ved navn Kasper Mathiesen fra Hobro. Kasper er forholdsvis ny i DJ faget, men allerede både erfaren og dygtig. Kasper har senest spillet til Johnny Wulff’s Champagne-Marathon i Hobro, hvor Løkken Marathon’s udsendte scout fik øje på Kasper.. Så tilmeld jer straks og forstærk løbeglæden, med fed musik i Start/Mål-området, Leveret af Mobildiskotek Arzure, ved Kasper Mathiesen.. Tjek Kaspers facebook ud på Mobildiskotek Arzure.

Kold fadøl fra Restaurant Søborg når du er kommet i mål
FadølRestaurant Søborg ruller i dagens anledning fadølsanlæget ud på Torvet og byder alle løbere på en iskold forfriskning, når de er kommet i mål. På restaurant Søborg er der også god mulighed for at tanke energien op med nogle af deres lækre frokostretter.

Med24.dk står for udlevering af goodie bags efter løbet
GoodiebagsLøbets hovedsponsor står får en lækker goodiebag med produkter fra lokale butikker og fra nogle af virksomhedens mange levrandører af sundhedsprodukter til deres online shop. Så husk at gå forbi Med24.dk-teltet, når du er kommet i mål.

2M Staaldesign om leverer flotte og helt unikke medaljer
Medaljer2M Staaldesign er ejet af Michael Møller og hører til i den lille by Biersted. Michael er en ung og ihærdig ildsjæl, der ud over sit eget firma, aldrig forsømmer at støtte op om projekter i Biersted til gavn for børn og borgere i byen. Løkken marathon er stolte af samarbejdet.

Lækre depoter sponseret af Menu Løkken sørger for energi til løberne
DepoterMenu i Løkken sponserer depoterne på ruten og her mangler bestemt ikke noget. Der er alt fra frugt, slik, chips, cola mm. Hjælpere fra lokale foreninger hjælper med at holde depoterne fyldte